-->

Indonesische politie ontkent schieten op burgers in Papua

Indonesische politie ontkent schieten op burgers in Papua

BOVEN DIGOEL, LELEMUKU.COM - De Indonesische politie in het Boven Digoel-gebied, in de provincie Papua, ontkende informatie over het neerschieten van burgers in het afgelegen gebied.

De politie zei woensdag (23/06/2021) dat informatie van Facebook over de schietpartij op Silfester Agustno Mindop valse informatie was.

Volgens de politie is Silfester nooit neergeschoten, maar raakte hij gewond bij een val nadat hij was gevlucht voor een politieachtervolging.

Het slachtoffer vluchtte omdat hij werd betrapt op het drinken van alcohol

Het slachtoffer wordt momenteel behandeld in een plaatselijk ziekenhuis.

Ondertussen maakten buurtbewoners die niet op de hoogte waren van de volledige informatie een protestbeweging bij de politie.

De politie kalmeerde vervolgens de protesterende menigte en legde de echte oorzaak uit.

De politie vroeg de omliggende gemeenschap om de informatie die door onverantwoordelijke mensen op sociale media wordt verspreid niet snel te geloven.

Hij verklaarde dat valse informatie gedeeld door onverantwoordelijke mensen chaos zou kunnen veroorzaken en dingen die de openbare orde zouden kunnen verstoren. (Nocil)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel



Simak berbagai berita pilihan dan terkini dari Lelemuku.com selain "" di Grup Telegram Lelemuku.com. Klik link https://t.me/lelemukucom kemudian join/bergabung. Pastikan Anda sudah menginstall aplikasi Telegram di ponsel.

Lelemuku.com - Cerdaskan Anak Negeri


Iklan Bawah Artikel