-->

Weduwe van Kobe Bryant schikt rechtszaak over dodelijk ongeval

Weduwe van Kobe Bryant schikt rechtszaak over dodelijk ongeval.lelemuku.com.jpg

WASHINGTON, LELEMUKU.COM - Vanessa Bryant, weduwe van basketballer Kobe Bryant heeft ingestemd met een rechtszaak tegen de piloot en eigenaar van de helikopter die vorig jaar neerstortte en Kobe en zijn dochter Gianna en zeven anderen doodde.

Vanessa, haar kinderen en andere familieleden van het slachtoffer hebben dinsdag een kennisgeving van de schikkingsovereenkomst ingediend bij een federale rechter in Los Angeles, maar de voorwaarden van de vertrouwelijke overeenkomst werden niet bekendgemaakt.

Indien goedgekeurd door de rechtbank, zou de schikking, die voor het eerst werd aangekondigd door KABC-TV, een einde maken aan een rechtszaak wegens nalatigheid en dood die was aangespannen tegen het eigendom van de piloot en eigenaar en exploitant van de helikopter die op 26 januari 2020 op een heuvel was neergestort.

Bryant en Gianna, 13 jaar oud, vlogen samen met zes andere passagiers van Orange County naar een jeugdbasketbaltoernooi op zijn Mamba Sports Academy in Ventura County. De helikopter stuitte op dichte mist in de San Fernando Valley ten noorden van Los Angeles. (VOA)

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel



Simak berbagai berita pilihan dan terkini dari Lelemuku.com selain "" di Grup Telegram Lelemuku.com. Klik link https://t.me/lelemukucom kemudian join/bergabung. Pastikan Anda sudah menginstall aplikasi Telegram di ponsel.

Lelemuku.com - Cerdaskan Anak Negeri


Iklan Bawah Artikel